16366 AUTON historiatietohaku

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Lähetä sana historia ja auton rekisterinumero, esim. HISTORIA ABC123 , tekstiviestillä numeroon 16366. Saat vastauksena auton historiatiedot, kuten ajoneuvon omistajahistorian, vakuutushistorian, katsastushistorian, käyttöhistorian, matkamittarin historian sekä rekisteritunnushistorian.*

Sama yksinkertainen hakulogiikka toimii paitsi auton, myös moottoripyörän, mopon, moottorikelkan, traktorin ja perävaunun sekä erilaisten rekisteröityjen työkoneiden tietojen hakemiseen. Mitään erillisiä hakusanoja ei tarvitse eikä pidäkään laittaa. Rekisteritunnuksen voit laittaa isoilla tai pienillä kirjaimilla ja väliviivalla tai ilman (abc-123 tai ABC123). Älä käytä välilyöntejä.

Tarkemmat tiedot ajoneuvon historiasta löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä. Lisätietoja ja esimerkkiraportteja löydät tältä sivulta.

Auton rekisterihistoriahaku

Ajoneuvon rekisterihistoria sisältää mm. seuraavat tiedot

Auton omistajahistoria

Auton omistajahistoriasta näet, kuinka monta omistajaa ja haltijaa autolla on ollut ensirekisteröinnistä lähtien ja kuinka usein auto on siirtynyt omistajalta toiselle.

Auton vakuutushistoria

Auton vakuutushistoria näyttää sekä ajanjaksot, jolloinajoneuvon vakuutus on ollut voimassa. Näet myös, miltä vakuutusyhtiöltä vakuutus on hankittu.

Auton katsastushistoria

Auton katsastushistoriatiedoista näet ajankohdat, jolloin auto on käynyt katsastuksessa. Lisäksi näet, onko katsastus hyväksytty, vai onko auto jouduttu katsastamaan uudelleen.

Auton käyttöhistoria

Auton käyttöhistoria kertoo, onko auto ollut yksityisessä vai kaupallisessa käytössä.

Auton matkamittarin historia

Auton matkamittarin historia näyttää matkamittarin näyttämät kilometrilukemat mitattuina ajankohtina.

Numerosta 16366 saat edullisesti myös tiedot veneistä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi

16366 rekisterihistoriahaku – selvitä haluamasi ajoneuvon historia vaivattomasti

16366 rekisterihistoriahaku auttaa selvittämään ajoneuvon virallisen rekisterihistorian kun olet tekemässä esimerkiksi auton ostopäätöstä. Saat selvitettyä helposti auton tai muun ajoneuvon historiatiedot ostopäätöksesi tueksi. Tärkeitä tietoja autoa ostettaessa ovat mm. katsastushistoria, verotiedot, sekä kilometritiedot.

* Historiatietojen laajuus saattaa vaihdella riippuen tietojen saatavuudesta virallisissa rekistereissä. Mikäli rekisteriin on merkitty tietojenluovutusrajoitus, tietoja ei saa luovuttaa rekisterinumerohausta.

Lähetä pelkkä ajoneuvon rekisteritunnus tekstiviestinä numeroon 16366

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Tarkemmat tiedot hakutuloksista löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi