16366 Auton rekisterinumerohaku

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Näin saat auton viralliset rekisteritiedot helposti

Lähetä pelkkä auton rekisterinumero, esim. ABC-123 , tekstiviestillä numeroon 16366. Saat vastauksena mm. auton merkin ja mallin, katsastusajan, tehon ja omistajan ja/tai haltijan tiedot.

Sama yksinkertainen hakulogiikka toimii paitsi auton, myös moottoripyörän, mopon, moottorikelkan, traktorin ja perävaunun tietojen hakemiseen. Rekisteritunnuksen voit laittaa isoilla tai pienillä kirjaimilla ja väliviivalla tai ilman (abc-123 tai ABC123). Älä käytä välilyöntejä. Mitään erillisiä hakusanoja ei tarvitse eikä pidäkään laittaa.

Jos haluat saada ajoneuvon historiatiedot, tulee sinun kuitenkin laittaa alkuun hakusana historia, esim. HISTORIA ABC-123.

Jos ajoneuvon yleistiedot eivät riitä ja haluat tietää käytännössä kaiken, mitä Traficom Laajalla haulla tietokannoistaan luovuttaa, tulee sinun laittaa alkuun hakusana laaja, esim. LAAJA ABC-123 Huom! Laaja haku maksaa 3,50 € (sis. alv. 24 %), ja hakutulosten laajuus vaihtelee ajoneuvoittain riippuen siitä, mitä niistä on tietokantaan kirjattu

Tarkemmat tiedot ajoneuvosta löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä. Lisätietoja ja esimerkkiraportteja löydät tältä sivulta.

Auton rekisteritietohaku

Ajoneuvon rekisteritiedoista löydät mm. seuraavat tiedot

Auton merkki, malli & tekniset ominaisuudet

Saat selville autosta lukuisia teknisiä tietoja, kuten auton merkin, mallin, värin, painon, moottorin tehon, istuinpaikkojen lukumäärän, vaihteiston tyypin, jne.

Auton vakuutustiedot

Näet auton ajan tasalla olevat  vakuutustiedot, vakuutuksen tyypin, aloituspäivän ja vakuutuksen ottajan nimen.

Auton katsastustiedot

Auton katsastustiedoista näet milloin auton katsastus on, viimeisen katsastuspaikan sekä ajankohdan, jolloin auto on viimeksi käynyt katsastuksessa. Lisäksi näet, onko katsastus hyväksytty, vai onko ajoneuvo saanut kielteisen katsastuspäätöksen.

Auton omistajan ja/tai haltijan tiedot

Saat tietää auton oikean omistajan/haltijan nimen sekä yhteystiedot, mikäli tietojen luovutusta ei ole kielletty.

Auton matkamittarin tiedot

Auton matkamittarin tiedoista näet ajoneuvon matkamittarin näyttämän kilometrilukeman viimeksi mitattuna ajankohtana.

Numerosta 16366 saat edullisesti myös tiedot veneistä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi

16366 rekisterinumerohaku – selvitä haluamasi ajoneuvon tiedot vaivattomasti

16366 rekisterinumerohaku auttaa selvittämään ajoneuvon viralliset rekisteritiedot Trafin rekisteristä kun olet tekemässä esimerkiksi auton ostopäätöstä. Saat selvitettyä helposti auton tai muun ajoneuvon tiedot ostopäätöksesi tueksi. Tärkeitä tietoja autoa ostettaessa ovat mm. auton historiatiedot, katsastusaika, verotiedot, sekä kilometritiedot.

* Rekisteritietojen laajuus saattaa vaihdella riippuen tietojen saatavuudesta virallisissa rekistereissä. Mikäli rekisteriin on merkitty tietojenluovutusrajoitus, tietoja ei saa luovuttaa rekisterinumerohausta.

Lähetä pelkkä ajoneuvon rekisteritunnus tekstiviestinä numeroon 16366

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Tarkemmat tiedot hakutuloksista löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi