Veneen rekisteritietojen haku

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,50 € / haku (sis. alv. 24 %)

Näin saat veneen rekisteritiedot helposti

Lähetä pelkkä veneen rekisteritunnus, esim. A-12345 , tekstiviestillä numeroon 16366. Saat vastauksena mm. veneen merkin ja mallin, veneen pituuden, leveyden, voimanlähteen, tehon sekä veneen omistajan ja/tai haltijan tiedot.

Mitään erillisiä hakusanoja ei tarvitse eikä pidäkään laittaa. Rekisteritunnuksen voit laittaa joko pienillä tai isoilla kirjaimilla ja väliviivalla tai ilman (esim. A-12345 tai A12345). Älä käytä välilyöntejä.

Tarkemmat tiedot veneestä löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä. Lisätietoja ja esimerkkiraportteja löydät tältä sivulta.

Veneen rekisteritietohaku

Veneen rekisteritiedoista löydät mm. seuraavat tiedot

Veneen nimi, merkki & malli sekä tekniset tiedot

Saat selville veneestä kaikki perustiedot, kuten veneelle annetun nimen, sen merkin, mallin, sekä tyypin. Lisäksi saat tiedot veneen rakenteesta, materiaaleista ja maksiminopeudesta.

Veneen moottorien tiedot

Saat tiedot veneen moottoreista, kuten veneen moottorin/moottorien merkin ja mallin, tyypin, käyttövoiman, tehon ja käyttöönottoajan.

Veneen omistajan ja/tai haltijan tiedot

Saat tietää veneen omistushistorian sekä nykyisen omistajan/haltijan nimen sekä yhteystiedot, mikäli tietojen luovutusta ei ole kielletty.

Numerosta 16366 saat edullisesti myös tiedot autoista, moottoripyöristä, perävaunuista ja muista ajoneuvoista. Katso lisää: www.kenenauto.com

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi

* Rekisteritietojen laajuus saattaa vaihdella riippuen tietojen saatavuudesta virallisissa rekistereissä. Mikäli rekisteriin on merkitty tietojenluovutusrajoitus, tietoja ei saa luovuttaa rekisterinumerohausta.

Lähetä pelkkä veneen rekisteritunnus tekstiviestinä numeroon 16366

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,50 € / haku (sis. alv. 24 %)

Tarkemmat tiedot hakutuloksista löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi