16366 Moottoripyörän rekisterinumerohaku

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Näin saat moottoripyörän viralliset rekisteritiedot

Lähetä pelkkä moottoripyörän rekisterinumero, esim. 12-ABC , tekstiviestillä numeroon 16366. Saat vastauksena mm. Moottoripyörän merkin ja mallin, tehon ja omistajan ja/tai haltijan tiedot.

Sama yksinkertainen hakulogiikka toimii paitsi moottoripyörän, myös auton, mopon, moottorikelkan, traktorin ja perävaunun tietojen hakemiseen. Rekisteritunnuksen voit laittaa isoilla tai pienillä kirjaimilla ja väliviivalla tai ilman (esim. 12-abc tai 12ABC). Älä käytä välilyöntejä. Mitään erillisiä hakusanoja ei tarvitse eikä pidäkään laittaa.

Jos haluat saada moottoripyörän historiatiedot, tulee sinun kuitenkin laittaa alkuun hakusana historia, esim. HISTORIA 12-ABC.

Jos moottoripyörän yleistiedot eivät riitä ja haluat tietää käytännössä kaiken, mitä Traficom Laajalla haulla tietokannoistaan luovuttaa, tulee sinun laittaa alkuun hakusana laaja, esim. LAAJA 12-ABC Huom! Laaja haku maksaa 3,50 € (sis. alv. 24 %), ja hakutulosten laajuus vaihtelee ajoneuvoittain riippuen siitä, mitä niistä on tietokantaan kirjattu.

Tarkemmat tiedot ajoneuvosta löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Numerosta 16366 saat edullisesti myös tiedot veneistä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi

Auton rekisteritietohaku

16366 rekisterinumerohaku – selvitä haluamasi moottoripyörän tiedot vaivattomasti

16366 rekisterinumerohaku auttaa selvittämään ajoneuvon viralliset rekisteritiedot kun olet tekemässä esimerkiksi moottoripyörän ostopäätöstä. Saat selvitettyä helposti moottoripyörän tai muun ajoneuvon tiedot ostopäätöksesi tueksi. Tärkeitä tietoja moottoripyörää ostettaessa ovat mm. moottoripyörän historiatiedot, katsastushistoria, verotiedot, sekä kilometritiedot.

* Rekisteritietojen laajuus saattaa vaihdella riippuen tietojen saatavuudesta virallisissa rekistereissä. Mikäli rekisteriin on merkitty tietojenluovutusrajoitus, tietoja ei saa luovuttaa rekisterinumerohausta.

Lähetä pelkkä moottoripyörän rekisteritunnus tekstiviestinä numeroon 16366

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Tarkemmat tiedot hakutuloksista löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi