16366 Ajoneuvon rekisteritietohaku

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Tiedustelun hinta on 3,00 € / haku (sis. alv. 24 %)

Kiinnostaako sinua selvittää erilaisten ajoneuvojen virallisista rekistereistä löytyvät rekisteritiedot? 16366 -rekisteritietohaku auttaa sinua selvittämään kaikenlaisten rekisteröityjen ajoneuvojen tiedot Traficomin virallisesta ajoneuvorekisteristä.

Rekisteritiedot ovat saatavilla mm. seuraaville ajoneuvoille:

 • Auton rekisteritiedot
 • Moottoripyörän rekisteritiedot
 • Mopon rekisteritiedot
 • Mopoauton rekisteritiedot
 • Moottorikelkan rekisteritiedot
 • Traktorin rekisteritiedot
 • Perävaunun rekisteritiedot
 • Moottorityökoneen tiedot
 • Mönkijän rekisteritiedot
 • Trailerin rekisteritiedot
 • Matkailuvaunun rekisteritiedot

* Diplomaatti-, siirto-, vienti- ja koeajokilpien tietoja 16366 palvelu ei tarjoa.

Näin saat ajoneuvon viralliset rekisteritiedot helposti

Lähetä pelkkä rekisterinumero, esim. 123-AB , tekstiviestillä numeroon 16366. Saat vastauksena mm. ajoneuvon merkin ja mallin, tehon ja omistajan ja/tai haltijan tiedot.

Rekisteritunnuksen voit laittaa isoilla tai pienillä kirjaimilla ja väliviivalla tai ilman (esim. 123-ab tai 123AB). Älä käytä välilyöntejä. Mitään erillisiä hakusanoja ei tarvitse eikä pidäkään laittaa.

Jos haluat saada ajoneuvon historiatiedot, tulee sinun kuitenkin laittaa alkuun hakusana historia, esim. HISTORIA 123-AB.

Jos ajoneuvon yleistiedot eivät riitä ja haluat tietää käytännössä kaiken, mitä Traficom Laajalla haulla tietokannoistaan luovuttaa, tulee sinun laittaa alkuun hakusana laaja, esim. LAAJA 123-AB Huom! Laaja haku maksaa 3,50 € (sis. alv. 24 %), ja hakutulosten laajuus vaihtelee ajoneuvoittain riippuen siitä, mitä niistä on tietokantaan kirjattu

Tarkemmat tiedot ajoneuvosta löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Se on todella harvinaista, mutta joillakin erityyppisillä kulkuneuvoilla (lähinnä traktoreilla ja mopoilla) saattaa olla sama rekisterinumero. Tällaisissa tapauksissa saat tekstiviestissä linkit molempien kulkuneuvojen tietoihin.

Numerosta 16366 saat edullisesti myös tiedot veneistä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi

Auton rekisteritietohaku

16366 rekisterinumerohaku – selvitä haluamasi ajoneuvon tiedot vaivattomasti

16366 rekisterinumerohaku auttaa selvittämään ajoneuvon viralliset rekisteritiedot Trafin rekisteristä kun olet tekemässä esimerkiksi ajoneuvon ostopäätöstä. Palvelun avulla saat selvitettyä helposti ajoneuvon rekisteritiedot ostopäätöksesi tueksi. Tärkeitä tietoja ajoneuvoa ostettaessa ovat mm. historiatiedot, katsastusaika, verotiedot, sekä kilometritiedot.

* Rekisteritietojen laajuus saattaa vaihdella riippuen tietojen saatavuudesta virallisissa rekistereissä. Mikäli rekisteriin on merkitty tietojenluovutusrajoitus, tietoja ei saa luovuttaa rekisterinumerohausta.

Lähetä pelkkä ajoneuvon rekisteritunnus tekstiviestinä numeroon 16366

Palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä.

Tarkemmat tiedot hakutuloksista löytyvät tekstiviestissä olevan linkin takaa. Linkistä saat ladattua PDF-tiedoston, jonka voit halutessasi tallentaa laitteellesi tai lähettää sen sähköpostilla eteenpäin. Linkki on voimassa 24 tuntia kyselyn tekemisestä.

Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Traficom.fi